Vissza az utazásokhoz

Bulgáriai nyaralás

Bulgáriai nyaralás

Bulgáriai nyaralás

Az utazásról

Felsőkategóriás busszal

Programok

1.nap: Szófia

Indulás a megadott helyszínről, a megadott időpontban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Megérkezés Szófiába a kora esti órákban, rövid informatív városnézés, majd a szállás elfoglalása.

2.nap: Napospart

Reggelit követően a szállás elhagyása, majd utazás a tengerpartra. Megérkezés a délutáni órákban, a szállás elfoglalása, majd vacsora.

3-8.nap: Napospart

Pihenés, fürdés, fakultatív programok.

9.nap: Plovdiv

Reggelit követően elhagyjuk szállásunkat, majd elindulunk hazafelé. Plovdivban városnézést tartunk. Lehetőségünk nyílik megtekinteni a mai napig látogatókat fogadó ókori színházat, illetve egy dzsámit is. Ezt követően sétára indulunk a jellegzetesen balkáni hangulatú óvárosba, ahol gyönyörűen festett, XIX. századi gazdag polgári házakat, valamint felfedezésre váró keresztény templomokat láthatunk. Továbbutazunk, majd elfoglaljuk szállásunkat a szerbiai Nis-ben.

10.nap: Belgrád

Reggelit követően elhagyjuk a szállásunkat, majd városnézést tartunk Belgrádban. Bejárjuk a híres nándorfehérvári várat. Hunyadi János itt verte vissza a török ostromot és itt halt hősi halált Dugovics Titusz. A győztes csata emlékére szól minden délben a harangszó. Ezt követően buszos városnézés a központban: színház épülete, királyi palota, koronázási templom, parlament épülete. Déli órákban felkeressük Zimonyt, ahol megtekintjük a Millennium-tornyot, felsétálunk a torony kilátójába. Továbbutazunk, majd késő esti visszaérkezés a kiindulási helyre.

A szállásról

9 éj középkategóriájú hotelekben:

  • 1 éj Szófiában
  • 7 éj a Naposparton, tengerparti szállodában
  • 1 éj Nisben

Az elhelyezésről

Kétágyas, fürdőszobás szobákban

Az ellátásról

A tranzitszállásokon reggeli (vacsora igényelhető), a Naposparton félpanzió

Ajánlatkérés:

Bulgáriai nyaralás

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: