Vissza a programokhoz

Látogatás a Disney Parkokba

Látogatás a Disney Parkokba

Látogatás a Disney Parkokba

A Disney Wolrd legkedveltebb élményparkjaiba lehet tetszőleges sorrendbe ellátogatni. Különleges atrakciók, parádék, tüzijátékok is láthatók.

  • Magic Kingdom Vidámpark: A mese varázsa várja kicsiket és nagyokat egyaránt. Izgalmas szórakoztató, klasszikus látnivalók, gyerekek kedvenc Disney figurái várják a vendégeket.
  • Epcot Vidámpark: 300 heltáros park középpontjában a jövő, a technológiai fejlődés áll szórakoztató műsorokkal egybekötve. A Future World során bepillantást nyerhetünk a jövőbeli elképzeléseinkbe.
  • Disney Hollywood Studios:  élő bemutatók, izgalmas látványosságok, különleges események helyszínen! Lépjen be ebbe a különleges világba, érezze Magát úgy, mint egy igazi csillag.
  • Disney Animal Kingdom Vidámpark: tele látnivalókkal, melyet  akaland és a szórakozás jellemez. Központi témát foglal el a természet megőrzése. Több, mint 1700 állatfajjal ismerkedhetnek meg. Ez a legnagyobb állat-témájú park a világon.

Típusa

Élménypark, vidámpark, Érdemes megnézni, Látnivalók, Party, Szórakozás, Program, Rendezvény

Úticél:

USA, Walt Disney World Resort

Ajánlott életkor

Ajánlatkérés:

Látogatás a Disney Parkokba

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: