Vissza a programokhoz

Sahara Park

Sahara Park

Sahara Park

A szállodáktól jeepekkel indulunk. Első állomásunk egy sivatag szélén található quad garázs, ahol egy kb. 40 perces quadozás következik a sivatagban. A quadok teljesen automaták egyszemélyesek, vagy kétszemélyesek, választás szerint. Quadozás után indulunk tovább a jeepekkel, egy kb. egyórás jeepezes vár ránk a Keleti-kősivatagban, mig elerunk a Sahara parkba. Teázás közben, egy ebédcsomag elfogyasztása alatt az idegenvezető elmeséli a beduin falvak történetét, a sivatag emberének életkörülményeit. Majd betekinthetünk az ő egyszerű hétköznapjaikba a Sahara parkban tett rövid séta során. (beduin kenyérsütés, gyógyszertár) illetve vár ránk a parkban egy kb.10 perces gokartozas (a 2 személyes automata gokartokkal egy előre kialakított kört lehet leírni), valamint egy körülbelül 10 perces tevegeles során kipróbáljuk a sivatag hajóját is. A Sahara parkban található állatparkot es terráriumot is megtekintjuk. Az aktív programok végeztével egy késői ebéd vár a csapatra, amihez egy üdítőital is jár.
Az étkezést követően elkezdődik a műsor, mely egy fakir bemutatójából, egy hastáncosnő táncából és a kerengődervis lélegzetelámító bemutatójából áll. A műsor utan hazaindulas a hotelekbe.
Indulás: 13 óra körül, visszaérkezés: 21 óra körül
Ajánlott ruházat: kényelmes (októbertől áprilisig meleg!), sportos ruházat, kendő. A motorozáshoz nadrág, napszemüveg, zárt cipő, hátizsák. A fényképezőt ajánlott nylonba is beletenni, ha hozzák!
A helyszínen vásárolható palesztín kockás kendő/ 30 ŁE, a programról készülő dvd/ 170 ŁE.

Típusa

Sivatagi túra, Szafari

Úticél:

Ajánlott életkor

Ajánlatkérés:

Sahara Park

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: