Vissza az utazásokhoz

Advent Grazban 2 nap/1 éj

Advent Grazban 2 nap/1 éj

Advent Grazban 2 nap/1 éj

Az utazásról

autóbusszal

Programok

1. nap: Utazás Szlovénián keresztül, a déli órákban érkezünk Stájerország fővárosába, Grazba.Sétánk során megnézzük a Tartományi Székház udvarán a faragott jégszobrokat, megtekintjük a Szent Egyed székesegyházat, a Hercegi várat, II. Ferdinánd mauzóleumát. Felkeressük a Christkindlmarktot is, majd az esti órákban sor kerül a szállások elfoglalására.

2. nap: Reggel felkeressük a Várhegyet, amelyen a város jelképe, az Óratorony áll. Innen gyönyörködhetünk a város látképében is. Ellátogatunk a fegyvertárba, amelyben kb. 29.000 darab különféle fegyvert, páncélt, sisakot, zászlókat őriznek a 16-17. századból. Hazautazás a délutáni órákban, útközben megállás Bad Blumauban, ahol a Hundertwasser által épített fürdővel ismerkedünk meg egy vezetés keretében.A fürdő és a szállodaépületek szertelen, színes formái, és a jellegzetes aranyszínű hagymakupola már messziről hívogat. A létesítmény épületei szelíden ölelik körbe a szabadtéri medencék egy részét. Várható visszaérkezés Budapestre 21 – 22 óra között.

A szállásról

Hotel Ramada , Graz mellett

Az elhelyezésről

2 ágyas zuhanyozós szobákban, három és egyágyas zsoba kérhető

Az ellátásról

reggeli

Ajánlatkérés:

Advent Grazban 2 nap/1 éj

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet:

Időjárás

Instagram

Graz térkép