Vissza az utazásokhoz

Eger - Szilvásvárad 2 napos

Eger - Szilvásvárad 2 napos

Eger - Szilvásvárad 2 napos

Az utazásról

autóbusszal

Programok

Program:

1. nap kora reggeli indulás. Folyamatos utazás Egerbe. Ajánlott séta a városban. Egri Vár és Marcipánium meglátogatása. Szállás elfoglalása, vacsora!

 

2. nap: reggelit követően indulás Szilvásváradra. Útközben megnézzük kívülről a Magyarország egyetlen épen megmaradt román stílusú ciszterci apátsági templomát, mely a Bükk legjellegzetesebb hegycsúcsa, a Bél-kő sziklái alatt áll, az ott fakadó forrás (Háromkút) mellett. A templom nemzetközi szinten is elismert kultúrtörténeti műemlék, építészeti szempontból egyedülálló a késő román és gótikus stíluselemeket is ötvöző épület.

Szilvásvárad - szabadidő. Kisvonatozási lehetőség a Fátyol-vízeséshez.

Ebéd.

Délután hazaindulás, esti megérkezés.

A szállásról

PARK HOTEL TÁLTOS - ÜDÜLŐHÁZAK - FELSŐTÁRKÁNY 

A palóc település a festői Tárkányi-medencében, a Várhegy és az Őrhegy között, a Bükk hegység kapujában, Heves megye északkeleti határán, Egertől 6 km-re fekszik.
Hegyvidéki szállodakomplexum egy csodálatosan gondozott 3,5 hektáros parkban terül el, ahol különböző kategóriájú szálláshelyekkel (szálloda, üdülőház, turistaszállás) várják a kedves vendégeket.

1 db 2 ágyas üdülőházi szoba

    14 db 3 ágyas üdülőházi szoba

    1 db 5 ágyas üdülőházi szoba

    1 db 6 ágyas üdülőházi szoba

Ellátás a szálláson:

Félpanziós ellátás önkiszolgálós menürendszerben

Az idegenforgalmi adót a szállásdíj nem tartalmazza, mértéke 300.-Ft/fő/1éj.  (helyszínen fizetendő!)

Térítésmentes szolgáltatás: sportpályáink és a hozzá tartozó sporteszközök korlátlan használata ( kézilabda-, kosárlabda-, tollaslabda-, tenisz- és futópálya ), tábortűz ( figyelembe véve az időjárási viszonylatokat) ill. vezeték nélküli internet használat a recepció előterében

Térítéses szolgáltatás:szauna, jakuzzi, biliárd, csocsó, túravezetés, programszervezés (pl. korongozás, vesszőfonás stb.) és újonnan épült, nyitott külső medence használat

Ajánlatkérés:

Eger - Szilvásvárad 2 napos

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet:

Időjárás

Instagram

Eger térkép