Vissza az utazásokhoz

Győr és a Lipóti Pékség

Győr és a Lipóti Pékség

Győr és a Lipóti Pékség

Programok

Találkozás a TravelOrigo autóbuszánál a választott felszállási helyen és időpontban. Folyamatos utazás el Győrig. A lüktető, pezsgő kulturális életű város Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, hol szinte minden épület műemlék. A „folyók városának” zegzugos utcái, szép régi polgárházai, templomai, múzeumai bőven tartogatnak látnivalókat a kulturális kincsek iránt érdeklődőknek. 

Idegenvezetőnkkel sétálva megtekintjük a Bazilikát, a Zichy-palotát vagy a Frigyláda szobort, érdemes felfedezni a város nyugati részén elterülő Püspökerdőt, a hangulatos Rába-partot vagy a város legszebb parkját a festői Radó-szigeten.Kora délután Lipótra utazunk, ahol a Lipóti Pékség sütőüzemét látogatjuk meg.

A megújult Látogatóközpont nagy szeretettel várja régi és új vendégeit, betekintést nyerhetnek a Lipóti Pékség mindennapjaiba. Látogatóközpont egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig. Mindezt igényesen kialakított környezetben tehetik, ahol megkóstolhatják a Lipóti Pékség közkedvelt péksüteményeit és a sokak által kedvelt Nosztalgia kiflit. A mintaboltjában friss termékeket is vásárolhatunk, de emléktárgyként  Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is lehetőség van.

Visszaindulás a sütőüzem látogatás után, érkezés Budapestre az esti órákban.

Ajánlatkérés:

Győr és a Lipóti Pékség

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet:

Időjárás

Instagram

Győr térkép