Vissza az utazásokhoz

Prága-Česky Krumlov- Kutna Hora

Prága-Česky Krumlov- Kutna Hora

Prága-Česky Krumlov- Kutna Hora

Az utazásról

felsőkategóriás autóbusszal

Programok

1. nap: CESKY KRUMLOV, PRÁGA

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Český Krumlov-ba, középkori hangulatú városba, mely az UNESCO világörökség része. A Moldva folyó kanyarulatában elhelyezkedő óvárosa és meghökkentően érdekes vára sokáig emlékezetes marad a turistáknak. A krumlovi vár a prágai Hradzsin után a második legnagyobb vár Csehországban. Kellemes sétát teszünk a középkori hangulatú belvárosban és várkastély hatalmas barokk kertjében. 
Továbbutazunk Prágába, szállás a környéken.

2. nap: PRÁGA
Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szent Vitus székesegyház, a Szent György szobor, a Régi Királyi palota és a Szent György bazilika. Végigsétálunk Prága egyik legfestőibb utcáján, az Arany utcácskán, majd a Várat elhagyjuk, rövid szabadidő. Délután Prága elsétálunk az Óvárosba, ahol megnézzük a híres Orlojt, valamint az Óváros teret.
 


3. nap:
 PRÁGA, KUTNA HORA

Utazás a Világörökség részeként nyilvántartott Kutna Hora-ba, mely a középkorban Prága mellett  Csehország legnagyobb városa és a királyság ezüstbányászatának központja volt és egy ideig pénzverdeként is működött. Megtekintjük a csodaszép Szent Borbála Katedrálist, mely a közép-kelet-európai gótikus építészet egyik legszebb pél­dája és a hátborzongató Csontkápolnát,  mely a i Mindenszentek templomának része, és szinte minden belső berendezése emberi csontokból, a becslések szerint legalább 50 ezer elhunyt maradványaiból készült. 
 
Hazautazás a kora délutáni órákban. Érkezés a késő esti órákban.

x 

A szállásról

középkategóriájú szállodában

Az elhelyezésről

kétágyas szobákban, három és egyágyas szoba kérhető

Az ellátásról

reggeli , fakultatív vacsora kérhető

Ajánlatkérés:

Prága-Česky Krumlov- Kutna Hora

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet:

Időjárás

Instagram