Vissza az utazásokhoz

Sörfesztivál Bécsben - Wiener Wiesn Fest

Sörfesztivál Bécsben - Wiener Wiesn Fest Sörfesztivál ősszel Bécsben

Sörfesztivál Bécsben - Wiener Wiesn Fest

Ausztria legnagyobb népünnepélye a Wiener Wiesn, azaz az osztrák Oktoberfest. A fesztivál során a gasztronómián, sok-sok zenén, az osztrák népviseleten és természetesen a sörön keresztül megismerhetjük az igazi osztrák hangulatot, életérzést.

Csak egy nap szabadidőd van? München túl messze van? Tarts velünk a bécsi Sörfesztiválra!

Programok

Travelorigo-s idegenvezetőnk vár kora reggel az általad foglaláskor kiválasztott indulási helyen és időben. Szakképzett idegenvezetőnk segíti a felszállást és út közben érdekességeket mesél Ausztria és Bécs történelméről, legfőbb látnivalóiról, a bécsi sörfesztiválról.

Időnként megállunk, hogy mindenki kinyújtóztassa tagjait és legyen elegendő idő a felfrissülésre.

Az osztrák fővárosba történő érkezésünket követően informatív autóbuszos és gyalogos városnézést tartunk idegenvezetőnkkel. Végigsétálunk Bécs legfőbb nevezetességei mentén és megtekintjük a leghíresebb látnivalókat. Sétaútvonalunkat úgy terveztük, hogy eligazítást nyújtson a napunk további szemlélődéséhez is.

Városnézésünk alkalmával érintjük a híres bécsi körgyűrűt, a Ringet, amely mentén a legfőbb látnivalók is találhatóak. Kívülről megtekintjük a Hofburgot, Operaházat, Parlamentet..stb.

A déli órákban utunkat a világ egyik legelső álményparkja, a Prater felé vesszük, hogy elmerüljünk a bécsi sörfesztiválforgatagában. A fesztiválon Ausztria minden tartománya képviselteti magát. A sátrakban hagyományos osztrák konyha remekeit kóstolhatjuk, sramlizenét hallgathatunk, és kortyolhatjuk a finom söröket kedvünkre!

A bécsi sörfesztivált, vidámság, jó hangulat, zene, nyüzsgés és bódító söröröm hatja át. Jó hangulat, vidámság vár mindenkire! Természetesen azokra is gondolnak, akik a sört nem kedvelik. A bort szeretőknek a helyi borosgazdák kínálják nedűjüket, a gyermekek pedig kipróbálhatják a Prater vidámparki attrakcióit.

Aki a Praterben jár, annak szinte kihagyhatalan program a Bécs egyik századfordulós nevezetességének, az Óriáskeréknek a kipróbálása! Nagyszerű kilátás nyílik a 64,5 m magas Óriáskerékről Bécs városára és a színes hangulatú sörfesztivál forgatagára

 Amennyiben nem szeretnék a teljes napot a fesztivál (Prater) területén tölteni, lehetőségetek van egyénileg (metróval) bemenni Bécs belvárosába, és felfedezni mindazt, ami a napba belefér.

A késő délutáni órákban (ca. 18:00 órakor) a Pratertől együtt indulunk haza Magyarországra.

 

Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Utazás:

felsőkategóriás autóbusszal

Ajánlatkérés:

Sörfesztivál Bécsben - Wiener Wiesn Fest Sörfesztivál ősszel Bécsben

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet:

Időjárás

Instagram

Bécs térkép