Vissza az utazásokhoz

Advent Bécsben - 2 napos

Advent Bécsben - 2 napos Városnézés - Schönbrunn - Szabadprogram - Karácsonyi vásár

Advent Bécsben - 2 napos

Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.

Évek óta sok ezren utaznak velünk Bécsbe az adventi időszakban, hogy megcsodálják az ünnepi köntösbe öltözött, szívmelengetően szép osztrák fővárost és a hazaúton arról beszélgetnek, milyen jó lenne még több időt eltölteni ott. Most itt az alkalom, két teljes napunk van, hogy megismerjük Bécs téli arcát és rejtett kincseit!

Fotózkodjunk híres sztárokkal, fedezzük fel a belvárost, nézzünk alá a Kahlenbergről Bécs megannyi épületére, káprázzon szemünk a császári palota mesés lakosztályaiban!

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal. Felszereltség: légkondícionálás, állítható-bővíthető ülések. Felhívjuk a figyelmet, hogy téli időszakban a fagyveszély miatt buszainkon nem üzemel a büfé és a WC.

Az ülésrendek a foglalások beérkezésének időrendjében lesznek kialakítva az utazási iroda által. Fix ülőhely megválasztására van lehetőség. Ennek felára 2.000 Ft/fő.
Az elkészült ülésrendek indulás előtt kb. 24-48 órával lesznek elérhetőek.
Saját ülésrendjüket weboldalunkon a BELÉPÉS gombra kattintva, majd a foglaláskor használt e-mail cím megadásával és a jelszó beírásával érik el! Fontos, hogy az egy megrendeléshez kötődő adatokat a Megrendelést készítő Utas éri el!

Útközben felszállók figyelmébe:

Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Zárt csoportoknak bármely más napon, és vidéki kiállással is indítunk utakat!

A VÁROSI BELÉPŐ+GÁZOLAJFELÁRAT (10 €/fő ) AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁSKOR SZEDI BE!

Programok

1. nap: Indulás a reggeli órákban a kívánt felszállási helyről. Folyamatos utazás Bécsig, útközben rövid pihenővel. Idegenvezetőnk tolmácsolásában ismerkedhetünk Béccsel, Ausztriával és az elsuhanó tájjal. Programunkat a Madame Tussauds Panoptikumban kezdjük, ahol közel 70 viaszfigurát tekinthetünk meg. Interaktív kiállítás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mely során világsztárokkal fotózkodhatunk.
Utunkat busszal a belváros felé vesszük, ahol majd gyalogosan keressük fel a belváros főbb nevezetességeit (Városháza, Stephansdom, Hofburg, Kärtner Strasse, Kapucinus kripta). Aki csatlakozik, Bécs újabb titkait ismerheti meg, és ötleteket nyerhet, hogy miként tegye teljessé a karácsonyi kirándulást. A séta után szabadidő, melynek eltöltésére idegenvezetőnk szívesen ajánl programötleteket. Lehetőség nyílik felkeresni a számtalan vásár egyikét. Nézzük meg a hatalmas vásárt a Városháza előtt, keressünk valami retró ajándékot a szülőknek az Am Hofon, gyűjtsünk bögrét a Freyung téren, igyunk egyet zárásként Mária Terézia szobránál! Kora este elfoglaljuk a szállásunkat. Fakultatív vacsora.

2. nap: A reggelit követően a Schönbrunn-i kastélyoz megyünk, ahol megtekintjük az egykori császári rezidenciát. Adventkor a kastélypark is ünnepi díszbe öltözik, és illatos-színes karácsonyi vásár várja a vendégeket, mely mindig egyéni kínálattal csábítja az ide látogatókat.

A délután további részében szabadidő a belvárosban, illetve a karácsonyi vásárban. A kora esti órákban indulás haza. Utazás közben tartunk egy rövid pihenőt. Várható érkezés a kiindulási helyre 22 óra körül.

A VÁROSI BELÉPŐ+GÁZOLAJFELÁRAT (10 €/fő ) AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁSKOR SZEDI BE!

A szállásról

Középkategóriájú hotelben Bécsben

 

Az elhelyezésről

2 ágyas fürdőszobás szobákban (1 és 3 ágyas szobák lekérésre)

Az ellátásról

Büféreggeli, igény esetén vacsora. (3 fogásos menü)

Ajánlatkérés:

Advent Bécsben - 2 napos Városnézés - Schönbrunn - Szabadprogram - Karácsonyi vásár

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: