Vissza az utazásokhoz

Advent Bécsben - 2 napos

Advent Bécsben - 2 napos Városnézés - Schönbrunn - Szabadprogram - Karácsonyi vásár

Advent Bécsben - 2 napos

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal. Felszereltség: légkondícionálás, állítható-bővíthető ülések. Felhívjuk a figyelmet, hogy téli időszakban a fagyveszély miatt buszainkon nem üzemel a büfé és a WC.

Az ülésrendek a foglalások beérkezésének időrendjében lesznek kialakítva az utazási iroda által. Fix ülőhely megválasztására van lehetőség. Ennek felára 2.000 Ft/fő.
Az elkészült ülésrendek indulás előtt kb. 24-48 órával lesznek elérhetőek.
Saját ülésrendjüket weboldalunkon a BELÉPÉS gombra kattintva, majd a foglaláskor használt e-mail cím megadásával és a jelszó beírásával érik el! Fontos, hogy az egy megrendeléshez kötődő adatokat a Megrendelést készítő Utas éri el!

Útközben felszállók figyelmébe:

Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Zárt csoportoknak bármely más napon, és vidéki kiállással is indítunk utakat!

A VÁROSI BELÉPŐ+GÁZOLAJFELÁRAT (10 €/fő ) AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁSKOR SZEDI BE!

Programok

1. nap: Indulás a reggeli órákban a kívánt felszállási helyről. Folyamatos utazás Bécsig, útközben rövid pihenővel. Idegenvezetőnk tolmácsolásában ismerkedhetünk Béccsel, Ausztriával és az elsuhanó tájjal. Programunkat a Madame Tussauds Panoptikumban kezdjük, ahol közel 70 viaszfigurát tekinthetünk meg. Interaktív kiállítás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mely során világsztárokkal fotózkodhatunk.
Utunkat busszal a belváros felé vesszük, ahol majd gyalogosan keressük fel a belváros főbb nevezetességeit (Városháza, Stephansdom, Hofburg, Kärtner Strasse, Kapucinus kripta). Aki csatlakozik, Bécs újabb titkait ismerheti meg, és ötleteket nyerhet, hogy miként tegye teljessé a karácsonyi kirándulást. A séta után szabadidő, melynek eltöltésére idegenvezetőnk szívesen ajánl programötleteket. Lehetőség nyílik felkeresni a számtalan vásár egyikét. Nézzük meg a hatalmas vásárt a Városháza előtt, keressünk valami retró ajándékot a szülőknek az Am Hofon, gyűjtsünk bögrét a Freyung téren, igyunk egyet zárásként Mária Terézia szobránál! Kora este elfoglaljuk a szállásunkat. Fakultatív vacsora.

2. nap: A reggelit követően a Schönbrunn-i kastélyoz megyünk, ahol megtekintjük az egykori császári rezidenciát. Adventkor a kastélypark is ünnepi díszbe öltözik, és illatos-színes karácsonyi vásár várja a vendégeket, mely mindig egyéni kínálattal csábítja az ide látogatókat.

A délután további részében szabadidő a belvárosban, illetve a karácsonyi vásárban. A kora esti órákban indulás haza. Utazás közben tartunk egy rövid pihenőt. Várható érkezés a kiindulási helyre 22 óra körül.

A VÁROSI BELÉPŐ+GÁZOLAJFELÁRAT (10 €/fő ) AZ IDEGENVEZETŐ FELSZÁLLÁSKOR SZEDI BE!

A szállásról

Középkategóriájú hotelben Bécsben

 

Az elhelyezésről

2 ágyas fürdőszobás szobákban (1 és 3 ágyas szobák lekérésre)

Az ellátásról

Büféreggeli, igény esetén vacsora. (3 fogásos menü)

Ajánlatkérés:

Advent Bécsben - 2 napos Városnézés - Schönbrunn - Szabadprogram - Karácsonyi vásár

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: