Vissza az utazásokhoz

Bécsi sörfesztivál

Bécsi sörfesztivál Wiener Wiesn Fest: népviselet, hagyományos ízek

Bécsi sörfesztivál

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal.

Programok

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről.
Napunkat Bécs csodálatos belvárosban kezdjük, ahol gyalogos városnézés során tekintjük meg a város épített örökségeit. (Hofburg, Helden Platz, Graben, Stephansdom, Parlament, Városháza).

A déli órákban indul be igazán programunk, amikor is a Práter területén megrendezésre kerülő bécsi Wiesn Fesztiválra látogatunk el. A fesztivál hasonló a müncheni sörfesztiválhoz, ám itt Ausztria minden tartománya megjelenik.
Délben a hagyományos korai sörözéshez, melyet Frühschoppennek hívnak, a fúvózenekarok szolgáltatják a zenét. Ausztria legnagyobb népünnepélyén megízlelhetjük az osztrák konyhaművészet különlegességeit, felvillanyozódhatunk a népviseletbe öltözött színes forgatagban, és élvezhetjük a három ünnepi sátor változatos zenei stílusait.  
Napközben a belépés ingyenes a fesztiválra.

Programunk végeztével teszünk egy rövid buszos városnézést a kivilágított Ringen. Várható érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ellátásról

Önellátás.
Igény esetén asztalfoglalás a fesztiváli sátorban. A befizetett összeg levásárolható (étel-ital fogyasztásra, min. 21 fő esetén)

Ajánlatkérés:

Bécsi sörfesztivál Wiener Wiesn Fest: népviselet, hagyományos ízek

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: