Vissza az utazásokhoz

Harry Potter világában

Harry Potter világában

Harry Potter világában

Az utazásról

Menetrendszerinti repülőjárattal. Részletes menetrendről indulás előtt egy héttel adunk információt!

Programok

1.nap: Indulás Budapestről, a Ferihegy 2-es terminálról. Buszos városnézés London főbb látnivalóival, majd transzfer a szállodába. Folytatásként fakultatív Temze hajós városnézés.

2.nap: Fakultatív egész napos kirándulás a Warner Brothers Stúdióba – The Making of Harry Potter
Íme néhány dolog, amire számíthat:

  • Beléphetünk a nagyterembe
  • Megtekinthetjük Dumbledore irodáját
  • Végigsétálhatunk az Abszol út macskakövein: Ollivanders pálca üzlet, Weasleys' Wizard Wheezes, Gringotts Wizarding Bank.
  • Megtekinthetjük Harry Nimbusz 2000-es seprűjét és Hagrid motorkerékpárját
  • További emlékezetes helyszínek: Griffendél klubhelyiség, Hagrid kunyhója, Bájitaltan tanterem, Umbrige irodája a Mágiaügyi Minisztériumban.

3.nap: Fakultatív egész napos Gloucester és Oxford kirándulás. Kezdésként megismerkedünk a Gloucester Katedrálissal, ahol a filmbéli Griffendél-ház folyosóin sétálhatunk, illetve a katedrális parkjában is elképzelhetjük, hogyan tanulgattak seprűn repülni az ifjú varázslók. Második állomásként a híres egyetemi város következik. Oxford egekig emelkedő gótikus építészete ihlette a híres Roxfort kastélyt, ám több helyszín maga is szerepet kapott a filmben: a Krisztus Katedrálisban található a híres étkező, illetve a mozgó lépcsősorok is.

4.nap: Félnapos Harry Potter nyomában program Londonban. Gyalogos és metrós városnézés keretében: A King's Cross pályaudvaron kezdünk, ahol megnézzük a 9 és 3/4. vágányt, fotózkodhatunk Harry és Ron kocsijával, mely kilóg a falból. Tovább sétálunk a St. Pancras állomáshoz, ahol Harryék kiszálltak a Weasley család elvarázsolt autójából. Kirándulásunk során megnézzük a Piccadilly Circus-t, ahol Ron, Harry és Hermione menekült üldözői elől, illetve áthaladunk a híres Millennium Hídon is, melyet a filmben Voldemort csatlósai leromboltak. További helyszínek: Scotland Yard – Mágiaügyi Minisztérium bejárata, avagy a híres telefonfülke, Leadenhall Market - Igazi Abszol út. A varázsvilágban az idő is gyorsabban telik. Hamar végetér a látnivalókban oly gazdag kirándulás. Transzfer a repülőtérre, utazás haza.

A programok sorrendje változhat!

Ajánló azoknak, akik nem kívánnak részt venni a programokon:
Big Ben, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Covent Garden, Tower, St. Paul Katedrális, Madame Tussauds panoptikum, London Eye, Piccadilly Circus.

A szállásról

Középkategóriájú szállodában London közelében.

Az elhelyezésről

Kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Az ellátásról

Reggeli.

Opcionálisan félpanzió igényelhető felár ellenében.

Ajánlatkérés:

Harry Potter világában

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: