Vissza az utazásokhoz

A NÉMET VERDÁK: Porsche, Mercedes, BMW

A NÉMET VERDÁK: Porsche, Mercedes, BMW

A NÉMET VERDÁK: Porsche, Mercedes, BMW

Az utazásról

autóbusszal

Programok

1. nap: Budapest – Stuttgart

Kora reggeli indulás, rövid technikai szünetekkel történő folyamatos utazással estére érkezünk meg Stuttgart közeli szálláshelyünkre. Az utazás során autós filmek, autótörténelem és autós érdekességek teszik élménnyé a kikapcsolódást.

2. nap: Stuttgart - Porsche és Mercedes múzeum - Stuttgart

Reggelit követően rövid városnézés, majd a hatvan éve sportautókat gyártó Porsche múzeumába megyünk. Már az extravagáns épület is a Porsche modellekről árulkodik, uralja az egész várost. A múzeum előterében az első modellautó fogad bennünket, egy bordó 356-os. Legalább 80 féle modellt fényképezhetünk, Láthatjuk a világ első hibrid autóját, egy 1900-as elektromos Lohner Porschét!Az emeleten található a töménytelen mennyiségű, klasszikus sportkocsi, ezzel is jelképezve, hogy az egekben érezhetjük magunkat a látványtól.

Ha feleszméltünk, máris indulunk az autótörténetért rajongók másik zarándokhelyére, a Mercedes Múzeumba!  Melyik úton menjünk? Az időrendi Legenda vagy a Gyűjtemény elnevezésű látogatáson? A két túra útvonala minden szinten találkozik, így lehetőségünk van az egyik túráról áttérni a másikra. Láthatjuk, hogyan alakult ki az automobilból a mostani kocsi, hogyan változtatta meg az életünket és mik az elképzelések a jövő autójáról.

S még nincs vége! Következő állomásunk München, ahol már csak egyet kell aludni, s az autók királyával ismerkedünk!

3. nap: München: BMW múzeum

A benzingőz, a Forma-1 és a motorok szerelmeseinek kihagyhatatlan program. Több, mint 90 éves BMW örökséget mutat be a múzeum. Már messziről jól kivehető a híres épületkomlexum, mely a Négy Hengert ábrázolja.

Majd folytatva utunkat, versenyautókba szállunk, s összeszedve minden szerzett tudásunkat, startolunk a pachfurthi gokartpályán.

Az esti órákban érkezünk haza!

A szállásról

2 éj szállás, 2-3*-os hotelekben (1 éj Stuttart és 1 éj München környékén)

Az ellátásról

Reggelis ellátás

Ajánlatkérés:

A NÉMET VERDÁK: Porsche, Mercedes, BMW

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: