Vissza az utazásokhoz

Plitvicei-tavak non-stop utazással

Plitvicei-tavak non-stop utazással

Plitvicei-tavak non-stop utazással

Sokan gondolják, hogy Horvátország szépségei az Adriai-tenger partján kezdődnek és ott is érnek véget. És mennyire nincs igazuk…:) Tartson velünk egy egész napos, emlékezetes utazásra, Horvátország egyik legszebb látványosságához, a Plitvicei-tavakhoz! Az egyedülálló módon kialakult természeti képződmény magával ragadja az embert: a sűrű erdőkkel és hegyekkel övezett, kéklő tavak és a vízpermetet szitáló, zúgó vízesések, különleges atmoszférát teremtenek.

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal.

Programok

1.nap:

Indulás éjszaka, utazás egész éjjel – rövid pihenőkkel - majd érkezés a reggeli órákban a Plitvicei-tavakhoz. Érkezéskor felfrissíthetjük magunkat (toalett, mosdó lehetőség), majd elkezdjük egész napos programunkat a csoportkísérő idegenvezetőnk kalauzolásával! Panoráma kisvonatra ülve a felső végállomásig utazunk, majd onnan elkezdünk lefelé sétálni. A Kozjak tóhoz érve elektromos hajóra ülünk. A hajókázás után mindenki egyénileg barangolhat a nemzeti parkban. a késő délután történő visszaindulásig. Utazás rövid pihenőkkel.

2.nap:

Visszaérkezés a kiindulási helyre éjfél után, az éjszakai órákban.

 A program rossz idő esetén is egész napos! (Rossz idő esetére javasoljuk: esőkabát, váltóruha, gumicsizma.)

A szállásról

-

Az elhelyezésről

-

Az ellátásról

Önellátás.

Ajánlatkérés:

Plitvicei-tavak non-stop utazással

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: