Vissza az utazásokhoz

Három évszak Velencében

Három évszak Velencében

Három évszak Velencében

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal.

Programok

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük Trieszt mellett a Miramare-kastélyt. A kastély a tragikus sorsú Ferenc Miksa nevével és később Sisi legendájával is szorosan egybefonódott. Továbbutazás Jesolóig, a szállás elfoglalása az esti órákban. Fakultatív vacsora a szálláson.

2. nap: A reggeli után a busszal behajtunk a kikötőbe Punta Sabbioniban, majd behajózunk Velencébe. Mindenki szabadon használhatja fel az idejét. Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra, fakultatív vacsora.

3. nap: Reggeli után elhagyjuk Velence térségét. Hazafelé látogatást teszünk Postojna csodálatos cseppkőbarlangjában, ami méltán tette világhírűvé e kicsiny települést. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

A programok sorrendje változhat!

A szállásról

Jesolo környékén, középkategóriájú szállodában.

Az elhelyezésről

2 ágyas, fürdőszobás szobákban.

Az ellátásról

Reggeli.

Ajánlatkérés:

Három évszak Velencében

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: