Vissza az utazásokhoz

Velencében gondolázva, Non-Stop szigettúrával

Velencében gondolázva, Non-Stop szigettúrával

Velencében gondolázva, Non-Stop szigettúrával

Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok új meglepetést tartogat számunkra.

Az utazásról

Felsőkategóriás autóbusszal.

Programok

1. nap: Indulás a késő esti/éjszakai órákban, utazás pihenőkkel, egy éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés a reggeli órákban Punta Sabbioniba, majd ezután külön hajóval kezdjük meg szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Murano jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kötünk ki Velencében, a Szent Márk tér közelében. Innentől mindenki szabadon használhatja fel az idejét. Találkozó az esti órákban, közösen visszahajózás a buszhoz. Utazás pihenőkkel, egy éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban.

A programok sorrendje változhat! A program rossz idő esetén is egész napos!

Az ellátásról

Önellátás.

Ajánlatkérés:

Velencében gondolázva, Non-Stop szigettúrával

Név:

Email:

Ide ne írj semmit:

Telefon:

Dátum:

Az utazás tervezett időpontja.

Létszám:

Előrelátható utazólétszám.

Amennyiben további utazások és programok is felkeltették érdeklődésed, esetleg összekötnél közülök párat, nyugodtan írd bele az üzenetedbe.

Üzenet: